Två Bilder från Linköping


Dataförbud

Suck suck suck! Ja har fått dataförbud pga av alla läxor, ligger efter i skolan osv. Därför tar de ifårn mig ALLT jag tycker om, de känns jbau toppen eller hur? Ska kämpa med skolan så jag kan komma tillbaka så snabbt som möjligt, pussar och kramar //Emma

Frågestunden

Tjoo, Här kommer svaren på frågestunden! Read and enjoy!!
Nathalie:

1. hur kommer det sig att ni startade en blogg tsm?

Emmas Svar: Tjaa, vi tyckte de nog va en kul grej ;)

Lovisas Svar: Det va väl bara så att vi satt och diskuterade bloggar lite en dag i skolan och kom fram till att göra en tillsammans!

2. vad tycker ni om min blogg?
Emmas Svar: Jättefin ;)'

Lovisas Svar: Jättegullig!

3. jeansjacka eller skinnjacka?
Emmas Svar: Svårt val eftersom ja har båda. Men jeansjackan är nog populärast hos mig just nu ;)

Lovisas Svar: Oj, tycker otroligt mycket om båda men när vädret är som det är just nu måste jag säga jeansjacka men när det är lite sämmre väder föredrar jag skinjackan! 
Oj... Jag tycker det är fint med båda, när det är sånt väder som det är just nu måste jag säga jeansjacka men när det är like kallare och så föredrar jag skinjackan!Lovisas Svar: Oj... Jag tycker det är fint med båda, när det är sånt väder som det är just nu måste jag säga jeansjacka men när det är like kallare och så föredrar jag skinjackan!

4. chips eller godis?
Emmas Svar: Jag gillar inte så mycket godis men är en riktig chipsälskare...så väljer klart CHIPS :D

Lovisas Svar: Gillar båda otroligt mycket men det beror på vad jag är sugen på ;)


Aisah:

Vad är ni två intresserade av?

Emmas Svar: Jag är väldigt interesserad av att fota och att leka i photoshop. Men mitt absoluta favoritintresse fick ja när ja var tre, de var nämligen att dansa.

Lovisas Svar: Mina itressen är ju framförallt ridningen, men jag har ju stort intresse för både segling (eftersom att familjen har haft segelbåt längre än jag funnits!) och trupp gymnastik som jag trots inte gått på på länge alltid varit en del av den jag är!


Linnea:
hur många unika besökare har ni per dag? :)
Emma och Lovisa Svar: Det är väldigt olika. Men vi startade den här bloggen för typ två veckor sedan och har redan ungefär 30 unika besökare per dag. Det gillar vi båda stort!


Beatrice Jakobsson:
har ni ljugit någon gång?
Emmas Svar: Absolut! Inget ja är stolt över men ja tror alla ljugit någon gång i sitt liv ;)

Lovisas Svar: Hehe ja... Kanske lite för många gånger "/

bästa med bloggen?
Emmas Svar: Allt! Älskar verkligen allt med bloggen, men de bästa är nog alla glada kommentarer vi får :)

Lovisas Svar: Säger det samma som Emma!

vad skulle ni göra om ni blir ovän med en person och personern vägrar prata mer er?<3
Emmas Svar: Ojoj! Sånt är aldrig bra, skulle helst vilja undvika att de hände men om de nu skulle hända så vet ja inte. Tror de beror på lite hur nära man varit innan. Om vi var ganska tajta skulle ja forsätta tjata tills personen verkligen pratar så man kan sätta sig och lösa de som hänt. Jag skulle må så mycket bättre av att få förklara vad som hände och att ja vill ha tillbaka honom/henne.

Lovisas Svar: Efter allt drama jag har haft i mitt liv vet jag att om personen som är sur på mig är någon som står mig nära kommer hon/han tillslut prata med mig. 


Moa:
1. Bästavän/Bästavänner?

Emmas Svar: Oj! Jag har så många fina underbara människor i mitt liv så skulle inte vilja peka ut några särskilda :)

Lovisas Svar: Jag har många ortoligt värdefulla vänner i mitt liv men min allra BÄSTA vän heter Olivia Lange!

2. Favoritfärg?
Emmas Svar: Green and Blue!

Lovisas Svar: Gillar förtillfället pastell färger och ljusa nyanser, men det ändrar sig typ hela tiden!

3. Hur ser er vardag ut?
Emmas Svar: Tja, de börjar väl att ja åker en timme till skolan varje dag, sen efter skolan brukar ja åka hem eller vara med någon kompis. Jag planerar oftast inte så mycket i fall att de dyker upp något som man verkligen vill göra :D

Lovisas Svar:
Jag går upp en timme innan bussen går, fixar mig med lite smink och äter frukost och allt annat man gör på morgonen.. Sen åker jag med buss och tåg i 45 minuter  till skolan och är där till jag slutar. Efter skolan är jag med kompisar eller pluggar. Äter middag och kollar sedan på någon av mina älskade serier innan jag går och lägger mig. Det är en av mina lugna dagar.
4. Skulle ni kunna offra allt för den andre?
Emmas Svar: Det beror lite på vad offra allt menas. Jag menar, om ja skulle dö för Lovisa, absolut! Jag skulle inte kunna leva med tanken att ja kunde dött istället för henne, skulle nog ändå slute illa efteråt.

Lovisas Svar: Jag måste säga samma sak som Emma! 

Har ni bloggat länge?
Emmas Svar: Jag har nu bloggat i två år, dock på olika bloggar.

Lovisas Svar: På just den här bloggen har vi ju bara bloggat ca två veckor. Men jag har bloggat på andra bloggar i ett år innan den här.

har ni haft en annan blogg tidigare?
Emmas Svar: Jajamensan! Har en nu som jag också driver själv. Rulesbyemma.blogg.se

Lovisas Svar: Jaa! Jag har dock slutat blogga på den och har bara den här att tänka på just nu!

Om ni fick åka vart ni vill på semester, vart skulle ni åka nånstans och varför? :)
Emmas Svar: Till Nya Zeeland. Jag har velat flytta dit länge och konstigt nog har ja alltid gillat de. Vet faktiskt inte varför ;)

Lovisas Svar: Oh! Jag skulle åka till New York, jag har nämnligen alldrig varit på en shopping semester utan bara på solsemestrar (vilket innefattar lite shopping...) Och jag har alltid velat åka till staden som alldrig sover! 


Sabina:
vad gör ni om dagarna? :) kram

Emmas Svar: Jo ja sitter nog mesta delen och pluggar. Inte för att ja gillar de men det är något som måste göras. Annars så sitter ja väl vid datan eller hänger med kompisar :) Kram

Lovisas Svar: När jag inte går i skolan är jag med kompisar eller är på träning eller i stallet.

Dessi:
Suuuuuuuuuuper fin header =)

Emmas Svar: tack, jag är faktiskt rätt nöjd med den :)

Vad fick er att börja blogga? =)
Emmas Svar:: Vi tyckte de kunde bli en kul grej. Jag gillar ju att blogga och Lovisa ville börja blogga igen, så då tänkte vi "Varför inte tillsammans?" :)


Vilka är era tio bästa vänner?
Emmas Svar: Oj oj oj, som jag sa förut vill ja inte peka ut några, för har så många härliga!

Lovisas Svar: Mina 10 bästa vänner... Asså jag har 1 bästa vän sen har jag så många vänner som betyder såå mycket för mig.

Favorit glass smak?
Emmas Svar: Jag äter inte så mycket glass men om ja måste välja så blir de nog päron!

Lovisas Svar: Oj va svårt... Jag gillar många olika smaker. Men jag har testat en jätte god flädersorbet en gång och den är nog min favorit tror jag^^

Brukar ni va med varandra ofta?
Emmas Svar: Vi är med varandra varje dag i skolan men sen på fritiden blir de inte så ofta, men hoppas nu att den här bloggen ska få oss lite mer tillsammans ;)

Lovisas Svar: Vi går ju i samma skola så vi träffas ju nästan varje dag. Men utanför skolan är vi med varandra för sällan!

Vilken kändis tycker ni är snyggast?
Emmas Svar: Ojojoj! De finns många hetingar...

Lovisas Svar: Hehe det finns många snygga kändisar men en av mina favoriter är iallafall Chad Michael Murray.


Anna:
Vad längtar ni mest efter?
Emmas Svar: Just nu, TILLS JA BLIR BRUN! Haha!
Lovisas Svar: Det jag längtar efter mest just nu är sommarlovet, alla sena kvällar med kompisar och att slippa skolan!

Nu är jag hemma

Nu är jag äntligen hemma! Skulle egentligen kommit hem igår men en jättesorgsen sak hände och vi var tvugna att stanna kvar en dag till. Men nu är ja i alla fall hemma och allt rullar på. Ska hoppa in i en dusch och sen ska ja gå och lägga mig för att vara pigg och glad inför skoldagen imorgon! Hoppas ni har haft de jättebra under tiden ja varit borta!

http://www.enmammasdag.com/weronica/wp-content/uploads/2010/07/hemma-copy.jpg


Slänger in ett inlägg

Hejsan! Jag hoppas alla ni har de bra. Jag har de i alla fall toppen här i Linköping :) Har gått och letat efter ett ställe att få teckning på mobilen i en evighet nu. Men tillslut hittade ja en liten plats så ja kunde blogga lite. På måndag avslutas frågestunden så passa på att fråga frågor:) Idag kanske ja drar till Valla och imorgon ska ja vara med min kusin Karin! Pussar och kramar

Frågestunden

Angående Frågestunden så kommer den avslutas på Måndag den 25/4 så gäller det att ni frågar massor av saker nu!

Hejdå alla läsare!

Nu sticker ja till Linköping! Lovisa stannar ju fortfarande kvar här på bloggen men ja kommer tillbaka på Söndag. Hoppas ni fortsätter läsa bloggen som ni gjort igår. Verkligen ett bra jobb, fortsätt så ;) Pussar och Kramar Emma


Nu ska ja sätta mig i bilen för att åka 3 timmar...suck!

Påskkärring

Har precis varit ute med min lillasyster och hennes kompisar när de gick påskkärring! Dock höll ja mig på väldigt stort avstånd för att inte bli indragen i en konervisation. Sen har de väl inte hänt så mycket idag. Såg på Gullivers Resor, himla rolig film faktiskt! Nu hade ja tänkt att gå ner och käka lite chips och dricka lite monster, de är ju trots allt lov!

Eftersom ja inte vet om de här blir mitt sista inlägg på hela helgen (med tanke på att ja ska till linköping) så vill ja önska er alla en Glad Påsk :D

http://4.bp.blogspot.com/_3UKf5qF5G9g/S7STnwvy3zI/AAAAAAAAAAU/R4xRBo3CHc0/s1600/Glad+P%C3%A5sk.jpg


Hemma Igen!

Superdupergammalbild som inte är särskilt fin, men men...



Nu är ja hemma igen. Pust vad det var jobbigt men man känner sig sjukt stark som ens gett sig ut på en joggingtur. Man vill ju ha en nice kropp tills i sommar då man ska "hänga" på stranden. Haha! Nu ska jag i alla fall hoppa in i en dusch och sen packa för imorgon då jag drar till Linköping. Jag känner att ja kommer ha med mig 18 väskor för för tillfället har jag tyvärr ingen resväska. Den var tvungen att slängas för att av en tragiskt olycka hände i Cypern förra Sommaren. Men de går väl lika bra med 18 väskor eller hur? Får ha lite mer ordning och reda på saker och ting, eller så kommer de bli tvärtom. Aja, får se om ja hittar någon gammal resväska som vi gömt i huset!

Ut och Springa

Nu ska jag gå ut och springa med min barndomsvän Emelie. Emelie och Victoria brukar egentligen springa men nu när lilla Vicky åkt till Florida så springer ja istället. Ja skulle behöva lite motion nu när ja inte tränat på 3 veckor, känner mig lite trött. Så ska bara ladda vattenflaskan och sedan ge mig ut för att bli andfådd och svettig. Skriver senare när ja kommer hem! Pussar och Kramar


Natti Natti

Imorgon ska jag upp klockan 10 och springa med Emelie. Får se om jag orkar pallra mig upp nu när ja inte kommer kunna sova på ett tag. Har nämligen druckit Cherry Coke som är så himla gott! Verkligen ett tips till er alla! Första gången ja smakade va: USCH! Andra gången ja smakade va HELT OK! Tredje gången ja smakade va ja fast. De fanns ingen återvändo. Hihi! Jaja, nu ska ja hoppa in i en dusch och sen gå och lägga mig, Godnatt pussar till er alla!

http://mlicancel.blogg.se/images/2009/cherry-coke1_57991328.gif

Egentligen skulle jag...

Stannat hemma idag! Men de gick inte så bra, jag drog nämligen med min barndomskompis Emelie ner till en liten sjö. Där satt vi och pratade om lite ditt och datt. Allt som pågår i livet just nu liksom. Sen så cyklade vi hem (jag dock på en alldeles förstor cykel) och Emelie skulle äta. Snart har jag träning så ja ska slänga i mig lite mat och sen drar ja till Emelie för att sedan få skjuts av den lilla fröken. Tack och Hejdå!

http://www.upplands-bro.se/images/18.6ea380591254a50abe37ffe230/Stigstorp.gif

 



Frågestund


Påskägg

Äntligen har jag fått mitt första påskägg! Se bara hur glad jag blev på bilden nedan liksom. Vi drar ju till linköping på Fredag så då droppade Mormor och Morfar av ägget här. De sa att ja skulle öppna de till påsken men ja kunde inte låta bli, de luktade ju såå goott! Vad som var i påskägget....får bli ett mysterium. För som ni kanske visste, äter ja inte så mycket godis ;)


Varit ute :)

Halojj! Vi har precis varit ute och vandrat i fina kungsängen. Det känns ju jättehärligt! Men nu är vi äntligen inne och hoppas på att vi blivit lite brunare. Fast de syns inte, bara i skuggan då man plötsligt blir mörkare! Här har ni i alla fall lite bilder från idag. Vi satt nästan två timmar på ett litet lekstugetak, de känns ju normalt! Men de va faktiskt ett fint tak med många minnen...bara så ni vet!



Lovisa is in the House!

Tjenare! Nu har Lovisa äntligen kommit till min lilla lya. Vi hade tänkt och gå ut en liten stund efter de här inlägget...tror jag. Just nu sitter vi här och låtsas att vi är coola med våra solglajjor. Tjenare Hopp kalle *nopp!


Urusel!

Japp, har verkligen blivit urusel på att blogga. Men de är svårt att driva två bloggar samtidigt! Snart går i alla fall min buss påväg till stan. Jag, Lovisa och Olivia ska åka dit en runda och sen hade Olivia och ja tänkt att stanna kvar för att kolla på Never Say Never. Ska bli sjukt roligt! Hoppas Lovisa eller Olivia tar med sig en kamera så vi får lite bilder av den härliga dagen, jag orkar dock inte släpa runt på en 5 tons kamera i handen!
Såhär ser i alla fall lilla jag ut idag ^^



Dagens Outfit

|Kjol - Fick i Present | Linne - Gina Tricot | Stumpbyxor - H&M | Halsband - Fick i Present|


Oufiten För ikväll

Ignorera dock mitt fula ansikte.

My Birthday

Yeeayh! Idag är de min födelsedag och ja fyller 14 år, är riktigt härligt faktiskt! Blev lite grattad på morgonen men ska bli mer grattad ikväll när släkten kommer för att fira. På morgonen fick jag två trosor, en Bh, en vattenflaska (JA, jag har önskat mig de) och ett fint halsband. Mera presenter kommer ikväll som sagt! Ja har precis duschat så sitter här helt osminkad och blött hår, så får väl gå och fixa till de snart. Hade tänkt och ha lite lockigt men jag vet inte än, får se hur ja ficar det ;) Pussar och Kramar

 


Snabbild på Outfiten Imorgon :)

Snygg/ful?

Läs Rubriken Under

Som ni kan se i rubriken under (i Lovisas inlägg) så har de nu blivt påsklov. Och de tycker ja är jättehärligt! Nu slipper ja skolan och drar till landet. Inte mitt land men Linköping till min Farmor och Farfar. Även där ska jag förhoppningsvis kunna blogga. Men vi åker inte förren på Torsdag, men ändå.  Jag kommer börja prata Ötskötska i skolan sen. Alla kommer tycka ja är jättekonsttg, thihi! Men aja.

Imorgon fyller ja år! Så de blir lite förberedelser nu, har redan blåst upp ballongerna. Här kommer en liten lista vad ja ska göra idag:



Drog ut och med Vicky!

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/217627_1916381880153_1560163540_2011670_6531332_n.jpghttp://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207263_1916402000656_1560163540_2011751_8307915_n.jpghttp://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208789_1916397760550_1560163540_2011737_4281237_n.jpghttp://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/206415_1916398920579_1560163540_2011741_4284624_n.jpg

Sol och Värme

Åhh! Så skönt väder de va ute nu! Äntligen börjar de bli lite vår nu, de gillar vi. Efter skolan drog jag till tandläkaren och fixade till tandställningen lite. Ska inte dit förren om 8 veckor, så de ska bli skönt. Nu tänkte ja gå ut och höra om någon vilsen själ därute vill hitta på något! Pussar och Kramar

Saknar dig Bebis!


Snart Träning

Om en timme sticker ja till min träning! Ska dock inte vara med eftersom min förskylning inte vill bli värre och vill ju gå till skolan imorgon, men istället kollar ja och är med på genomgångar ;)

Just nu är ja sjukt besviken på en person, fy vad "den" kommer ångra sig imorgon! Aja, sen ska jag släppa det ;) haha!

Jag MÅSTE se.


Fota

Åhh! Vill så gärna ut och fota, eller vara här inne och fota. Bara de att ja har ingen att fota på, och mig själv går inte eftersom ja ser ut som ett monster idag! Herregud, vad ska man göra? Förmodligen inte fota...eller hur? Här har ni lite bilder ja fotat :)



 



Hemma idag igen

Godmorgon! Jepp, nu sitter ja här hemma igen, dock bara förskyld så vi hoppas på skoldag imorgon! Allt är så himla tråkigt när man bara går hemma känner jag. Just nu sitter jag i alla fall och kollar på "Jims Värld" eller som de heter på engelska "According to Jim". Så himla roligt program, sitter och garvar ihjäl mig här i soffan. Samtidigt äter ja frukost, så himla gott. Tror jag har ätit 5 mackor nu, känner mig lite tjock men är så hungrig!
Nu ska jag forsätta kolla! Pussar och Kramar

Första Dagen

En bra start på vår blogg, eller vad säger ni? 31 besökare första dan när man börjar blogga är inte dåligt, fortsätt så!

Hittade mina gamla bilder!

Från skolavslutningen förra året! Så fin ja va då ^^

Jag vill, men får inte.

Ja vill så gärna vara med någon, är så himla uttråkad! Men de går ju inte eftersom ja är sjuk. Istället får ja ligga här i soffan och inte göra någonting. Tror ja sett alla filmer ja har i huset typ, nej inte riktigt men nästan. Inge bra på tv heller...*suck*! Har ni några tips vad man kan göra när man är sjuk? Skulle verkligen behöva de!

Tjenixen!

Just nu sitter ja här vid datan och chattar lite med olika roliga personer. Snart ska ja ner och släppa ut mina finfina kaniner som bara väntar på att bli utsläppta ;) Idag har ja också pluggat och blev klar med en uppsats som vi ska skrivia, nämligen om Kamran, jätteroligt...eller inte! Aja, vi hörs senare gullungar! Puss


Vad gör ja?

Ibland börjar man undra...

Dagens Outfit


Nämen Halojj!

Hejsan! Nu har jag äntligen fått styr på designen, om ni ser något fel vill ja gärna att ni kommenterar de ;)
Jag sitter i alla fall här helt ensam och väntar på någon som kan hålla mig sällskap. Jag är nämligen sjuk idag, har lite feber och ont i halsen. Ingen bra kombination känner ja! Det här är den tredje tisdagen ja är borta, inge bra, men de är inte meningen att de ska bli så liksom. Nu ska ja ta lite frukost och sen sova resten av dagen, sjuukt skönt!
Fina tjejor! Lovisa till vänster och ja till höger ;)


Har du några frågor?

Om du har några speciella frågor till oss eller kanske vill skicka in en idolbild, så kan du nå oss på [email protected]. Hoppas vi Hörs! //Emma och Lovisa

http://www.tinis.nu/wp-content/uploads/2011/02/brev555_126546000.jpg

Om Emma

Den 16 April 1997 föddes jag. Jag föddes i Skälby men flyttade sedan när jag var tre år, då flyttade ja till en liten bit utanför Stockholm. Ja växte upp med min storebror Kenny och när ja var sju fick jag min lillasyster Nikki. I början av Januari 2011 fick jag mina två kaniner, Happy och Star som jag delar med Nikki. Jag har nog egentligen sysslat med allt, men de som jag brinner mest för är att dansa. Dans är nästan hela mitt liv, jag var född med dans. Förutom att dansa brukar ja även vara med kompisar, sitta vid datorn (och blogga), träna, shoppa och mycket mer. Lovisa har jag kännt i ungefär två år snart, hon och ja började i samma skola i 6an och sen dess har vi varit kompisar. Nu tror ja inte att jag behöver berätta så mycket mer ;)

Lite Övrigt: | Favoritsnack: Chips! | Favoritmat: Tacos | Favoritlåt: Många som är exakt lika bra! | Favoritfärg: Grön och Blå | Ögonfärg: Blå | Hårfärg: Brunt | Fjortis eller Emo: Jag skulle säga EMMA :) |



RSS 2.0