Ska inte klaga

Har ont i huvudet. Ont i benen. Känner mig febrig. Mår illa. Ska fixa viktiga grejer till skolan imorgon. Måste gå till skolan. Elias kommer vara där. När jag är dödssjuk. Jag kommer spy nu. Hejdå...

http://bajsmannen.blogg.se/images/2008/bajs_23900860.gif

Bajskorv också!


Så mycket känslor


Suck Suck

Orkar inte vara så aktiv idag känner jag. Har gått och lunkat i huset fram och tillbaka, börjar bli lite som min farfar :P Nu ska jag i alla fall plugga lite engelska, suck. Men hoppas vi hörs snart, pussar och kramar!


Planer idag

Mina planer för idag är att fixa mig i ordning som jag oftast gör på Söndagar. Det menas med att jag: Rakar benen, Noppar ögonbrynen, Badar, Målar naglarna, lägga fram kläder och packa skolväskan. Inte säker på att jag hinner allt idag men ska försöka. Puss



Nu går jag och Lägger mig!

Godnatt alla! Nu går jag och lägger mig efter en scaary movie, undrar hur jag ska somna nu? Nej men brukar inte vara så lättpåverkad så de ska nog gå bra. I alla fall så har jag inga planer för imorgon, förutom att plugga dårå. Synd att jag inte kan åka till grönan innan sommarlovet pga av lite saker men på sommarlovet blir de att åka dit varenda dag, jippii!

Hoppas ni alla kommer sova gott nu, pussar och kramar!


Im Back

Nu är jag hemma igen! Ikvöll blir det ingen utgång för de är jag för trött för. Varje helg i 5 veckor har jag antingen gått ut, sovit över hos någon eller varit på en båt. Så nu bli de bara att ta de lugnt idag!

Igår träffade jag och Emelie, Olivia på dagen. På kvällen stack vi ut med Terese och Vicky till Hagan (en friditsgård). Där spelade de fotboll medan jag satt och höll koll på alla mobiler och nycklar...hihi! Sen gick vi hem och kollade på Big Brother och efter de gick vi och la oss. Vi pratade om massor med saker! Men nu så har jag i alla fall kommit hem och ska lägga mig ner och kolla på film. Pussar och Kramar


Min Favorilåt just nu!


Min Skolavslutningsklänning

Hejsan allihoppa! Förlåt att jag inte bloggat...igen!!! Känner mig verkligen jättetaskig när jag bloggar på min egna blogg och inte den här. Men de är svårt, if you know what i mean? Eller...de kanske ni inte gör, hahha, aja. Igår fick jag hem min finfina skolavslutningsklänning and i just love it! Är helt nerkärad i den. På bilden hänger den ju bara, men hade tänkt och ha ett svart eller brunt skärp till och sen fina vit pumps...låter inte de som en jättefin skolavslutningsklänning??

http://best.booztx.com/cache/products/1938x2538/15054991_CLOUDDANCER_2.jpghttp://best.booztx.com/cache/products/1938x2538/15054991_CLOUDDANCER_1.jpg


Tjena Tjena

Idag har varit en riktig tråkdag. Men förhoppningsvis blir de roligare ikväll när jag ska bort och fira Jonas (min mosters kille). Men kom i alla fall precis hem från skolan, har typ ont i hårbotten, borde man ha de? Nej, men de går väl över snart, råkade somna på bussen :S Hur klantig får man vara egentligen? Men som tur var vaknade jag av att busschaffören väckte mig och sa att de va sista stationen, där jag går av. Tur man kan ha ibland alltså! Men nu ska jag kolla lite på Tv, pussar och kramar!

Helgen!

Tjoo!
Nu tänkte jag blogga lite om den mysiga helgen som jag och Emma har haft.

I fredags åkte vi hem till mig för jag var tvungen att städa mitt rum innan vi kunde åka för mamma skulle ha gäster.
När jag var klar med allt (mitt rum och kanin buren) åkte vi till båtklubben, vi lastade allt som jag och pappa inte packade i torsdags och fixade lite.
Sen seglade vi iväg till en ö som heter Älghorn, det var typ det ända stället vi kunde ligga på eftersom att vinden inte var så mysig.
Jag och Emma va ute på en promenad och tog lite fina bilder (de kommer upp imorgon!!) Sen åt vi och satt inne och åt godis och hade det mysigt hela kvällen. Vi somnade ganska tidigt för vi var jättetrötta!

På lördagen när jag vaknade hade Emma varit vaken i 2 timmar medans jag hade sovit :O vi gick upp åt lite frulle och så. 
Sen skulle pappa åka och hämta Johanna så han lämnade mig och Emma på Älghorn och 2 timmar senare kom han tillbaka. Då badade jag och Emma i det 13 grader kalla vattnet! Årets första dopp. Efter middagen gick jag och Emma till en liten brygga vi hade hittat tidigare på dagen och tog massor med fina bilder! När vi sen kom in spelade vi kort med mina kusiner och lyssnade på musik. Sen gick vi och la oss.

Söndag morgon vaknade vi typ samtidigt och gick upp och åt frulle. Sen seglade vi lite grann innan vi åkte hem.

Det var våran helg, hoppas att ni orkar läsa!


Nu sticker vi!

Nu sticker ett par superglada tjejen till sjön. Vem hade kunnat tro att Emma skulle bege sig till sjöss?? Men nu gör hon i alla fall de och vi får se hur de går. Lovisa är ju i alla fall sjövan!

Just nu städar Lovisa rummet medan jag, Emma, kollar på henne slava! Mohahahahaha! Vi kommer ha so much fun, love you guys // Emma & Lovisa


Man blir Kär


Planer för I helgen

I helgen hade jag och Lovisa tänkt att sticka ut med hennes båt. Ska bli sååå himla mysigt, vi kommer ha de bäst! Imorgon hade vi tänkt och åka dårå. Yiippiii! Aja, nu ska ja packa och plugga. Puss


Idag.

Idag har de varit en bra dag. Blir bara bättre och bättre dagar hela tiden, kan de bero på att man lägga in en extra fjutt för att nu vet man att de snart är sommarlov! Men en sak är negativ, har inget att ha på mig, så ni MÅSTE hjälpa mig. Vet ni någon snygg outfit man skulle kunna ha? HELP ME!

Aja, nu ska jag springa över till Hanna för att lämna locktången :D Pussar och KRamar!

http://rulesbyemma.blogg.se/images/2011/dscf6474_148502678.jpg


Bra Dag.

Min dag idag har varit Toppen! Trodde den skulle bli jättedålig men de visade sig motsatten, varför den har varit bra är ett mysterium...för er ;) Just nu gör jag väldigt många saker samtidigt. Jag lyssnar på musik, gör en video (till), chattar, är inne på facebook och faktiskt, tro de eller ej men skriver på bloggen.

Nu har jag typ inge mer att skriva.


Jag Älskar Er.

Så länge ni finns här för mig, finns jag här för er.


Suck

Har verkligen ingenting att skriva längre. Men jag ska försöka skriva lite om vad jag faktiskt gjort under den här låånga tiden!

Fredagen: Fredagen den 13, otursdagen! Jag har nästan alltid lika otur och varje gång hoppas ja att jag kanske kan få lite tur den här dagen. Icke sa Nicke då, den här dagen tre dubblas min otur. I fredags så ramlade jag in i en skåpkant hur det nu gick till och sen hade jag så ont så Olivia släpade mig till Sjuksköterskan som berättade att jag fått inre skador. Har kramper på nätterna och gör ganska ont, men äter alvedon hela tiden för att de ska göra så lite ont som möjligt. Men nu är det som de är och de kan ingen ändra på, hoppas jag får tur nästa år...fast nej!

På kvällen stack jag hem till Terese och vi kollade på en jätteläskig skräckfilm. Såklart ska Terese somna och lägga till en snark just när de läskiga kom, herregud vad jag flög upp ur sängen. Ärligt talat så kissade jag nästan på mig, nej, men nästan ;)

Lördagen: Vaknar jag upp hos Terese och vi sticker ut till Gröna Udden för att träffa Perkan och Leo. Senare kommer Line och Stina och hälsar på. Terese, perkan och Leo badar medan vi andra står och fryser...hihi. Riktigt badkruka är jag när jag inte har doppat mig än, men efter de första doppet brukar de släppa. Vi får se när de blir ;)

Sen stack jag hem runt 18.00 och träffade hela släkten och satt bänkade framför Melodifestivalen. Såklart höll vi tummarna för Erik Saade som faktiskt råkar vara min svenska idol ;) Han kom trea men de är vi glada för ändå! Var verkligen jämt mellan han och Italien som i sista poängsättningen tog sig förbi Erik till en andra plats, men aja! :)

Idag (Söndagen): Idag bestämde jag mig för att göra detta långa inlägg! Sen har jag också pluggat och nu tänkte jag spela The Sims. Var verkligen år och dar sen jag spelade de men de är kul att spela nån gång ibland :)




BESÖK!

Nu tycker ja ni ska besöka min underbara vän Olivia. Hon har en jättefin blogg som faktiskt är designad av mig, hon har jättefina bilder och skriver bra texter! En underbar blogg helt enkelt, därför tycker jag ni ska klicka in HÄR eller HÄR för att komma till bloggen. KLICKA!!!

sjuuukt söt tjej men en fiin blogg :D

Bedtime Strorys

Nu ska jag och Ebba checka in en scaary film. Ska bli sjukt mysigt, men vi vill helst somna så tidigt som möjligt eftersom imorgon ska vi upp tidigt för att göra oss i ordning och dra till Grönan. Nu ska ja fixa lite dipp, ses och hörs ;)


Till Ebba

Klockan 12.55 tar jag bussen härifrån för att komma till Ebba. Där ska jag sedan sova och sen ska vi till Grönan imorgon. Tror ja skrev de lite nedan! Just nu sitter ja i alla fall och kollar på Talang (repris). Herregud vad de finns så många puckon. En kille som ja "känner" var med i år :) Såå bra, eller vad tycker ni? ;)
Love Rönnlund :)

Suuuperglad!

Tjaa Tjaa! Idag ska jag packa för gueess what?? Imorgon drar ja till Ebba! Sen på Söndag drar Ebba och jag till Grönan men Julia och Sofia, jippii! Kommer ha så himla kul. Aja, nu hinner ja inte skriva så mycket mer för nu kommer Anna, Maria och Olivia. Puss
Mina ögon idag, UTAN eyeliner för typ första gången i världshistorien :)


Så vad hände?

Jo som jag skrev förut var ja tvungen att lämna Lovisa helt själv på den här bloggen :( Orsaken var att ja hade jättemycket läxor att göra. Men nu är allt toppen igen! Hoppas ja kan upptadera mycket oftare nu! Pussar och Kramar


RSS 2.0